AcasăNewsUn politist din Slobozia s-a impuscat in cap

Un politist din Slobozia s-a impuscat in cap

Un politist din Slobozia s-a sinucis duminica dimineata, impuscandu-se in cap cu arma din dotare. Evenimentul a avut loc in sediul politiei din localitate.

Eveniment tragic in Slobozia, judetul Ialomita, localitate in care duminica dimineata un politist a decis sa isi ia viata, motiv pentru care s-a impuscat in cap. Incidentul a avut loc in jurul orei 8, la o ora dupa ce politistul a intrat in tura sa.

„La 8 am fost informat de seful Politiei Locale. Politistul a intrat in tura la 7. In jurul orei 8 a intrat in baie, spunand ca nu se simte bine si s-a auzit o impuscatura. Politistul avea 45 de ani, necasatorit, locuia impreuna cu mama sa, in varsta. Nu cunoastem starea sa psihica, dar probabil asta era problema. Avea o stare de sanatate mai precara, dar nu probleme grave”, a declarat Alexandru Stoica, primarul orasului Slobozia, citat de realitatea.net.

Conform datelor preliminare politistul avea doar probleme cardiace. Barbatul a fost testat psihologic cu putin timp inainte, promovand toate examenele.

 

author avatar
Ionut Zgimbau
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger