AcasăNewsUn politist din Mehedinti a lovit un grup de copii: Un mort...

Un politist din Mehedinti a lovit un grup de copii: Un mort si trei raniti grav

Accident dramatic in Mehedinti. Masina la volanul careia se afla seful de post din comuna Gruia a lovit in plin mai multi copii. Unul dintre micuti a murit, iar alti trei au ajuns cu rani grave la spital.

Teribilul accident s-a produs joi seara, pe DN 56 C. Politistul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un grup de sase copii, cu varste intre 7 si 12 ani, aflati pe marginea soselei. In urma impactului puternic, un baiat in varsta de 10 ani a decedat. Conform Gazeta de Sud, alti trei copii au fost transportati cu ambulantele la spitalul din Mehedinti, in timp ce ceilati doi micuti au fost loviti usor si nu au avut nevoie de internare.

La randul sau, seful de post din Gruia a fost dus la spital, pentru ingriiri medicale, dar si pentru a-i fi stabilita alcoolemia. martorii sustin ca barbatul aflat la volan ar fi fost baut. Cercetarile demarate in acest caz vor stabili in ce conditii s-a produs accidentul, dar si daca omul legii urcase la volan dupa ce ar fi consumat alcool.

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger