AcasăNewsUn poliţist din Covasna şi-a împuşcat vecinul cu arma din dotare. Motivul...

Un poliţist din Covasna şi-a împuşcat vecinul cu arma din dotare. Motivul atacului? Un mister. Cum au reacţionat autorităţile

pistol

Un polițist din Covasna și-a atacat marți la prânz vecinii din satul Pachia, incidentul fiind confirmat şi de Biroul de Presă al IPJ Covasna, dar fără a fi oferite detalii.

Bărbatul ar fi tras mai multe focuri de armă cu arma de serviciu asupra unei familii care locuiește pe strada Principală nr. 31, rănindu-l pe proprietarul locuinţei, Vida Csaba, în vârstă de 54 de ani.

Şi-a împuşcat vecinul, rănindu-l

Victima a fost tratată la spitalul orășenesc din Covasna, bărbatul fiind externat ulterior. Acesta a spus că nu știe motivul pentru care polițistul a recurs la acest gest.

Întrebat despre incident, victima Vida Csaba, a declarat pentru Háromszék că nu cunoaște motivul care l-a făcut pe polițist, identificat doar cu numele de Ovidiu, să recurgă la acest gest, deoarece nu erau certaţi, iar polițistul le-a cerut în repetate rânduri ajutorul, de exemplu pentru a-l ajuta cu tocătorul de carne și alte lucruri atunci când taie porcii.

„L-am servit mereu, nu l-am văzut niciodată supărat pe noi. Astăzi la prânz a apărut în fața porții noastre, ne-am gândit că are nevoie de ceva, soția mi-a spus să mă duc să leg câinele ca să nu-l muște când intră.

Apoi, când am ieșit din casă, a început să tragă în toate părțile din afara gardului. M-am retras înapoi în casă, el a intrat după noi și am fugit în curte. M-a lovit în mână și a doborât-o pe soția mea în curte.

Poate că a rămas fără gloanțe şi de-aia suntem în viață. Am fost foarte norocoși, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu mâna mea rănită și cu geamurile sparte de la împușcături”, a declarat victima.

Ce a anunţat IPJ Covasna

„Confirmăm existența unui incident în sat Pachia, comuna Brateș. Echipa de cercetare condusă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna efectuează cercetarea la fața locului.

În funcție de concluziile stabilite, se va efectua comunicare publică în legătură cu incidentul menționat”, potrivit unui comunicat de la IPJ Covasna.

author avatar
Andrei Ștefan
688 afisari

4 COMENTARII

  1. „Bărbatul ar fi tras mai multe focuri de armă cu arma de serviciu asupra unei familii care locuiește pe strada Principală nr. 31,”
    Este bine ca tragatorul era un om al legii care detinea legal arma letala. Altfel statea treaba daca era un nenorocit de civil care detinea ilegal o arma neletala supusa autorizarii, procurata prin contrabanda din Spanea. Putea sa il raneasca grav pe vecin in gur cu o alica de 4,5 mm sau cu o bila de plastic de 6 mm. Deci in acest caz este bine ca s-a respectat legea in privinta detinerii armamentului.

  2. Marii psihologi profesionisti din MAI unde sunt acum?!:))))
    Mai stiu eu unii chiar investigatori specialisti psihologi criminalisti… Dezastruuuu!!!!! Oamenii sunt Catastrofeee! Pe bani multi si putere nelimitata! Ce abuzuri fac cainii astia nu va imaginati!
    Dumnezeu cum le deconteaza lor abuzurile? Pai uite asa cum zice la articol! Ca se petrecu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger