AcasăNewsUn politist din Alba a dat foc masinii unei colege! Motivul e...

Un politist din Alba a dat foc masinii unei colege! Motivul e greu de imaginat!

Politistii din Alba au avut de-a face cu un caz iesit din tipare. Un coleg de-al lor i-a dat foc autoturismului unei alte angajate din sistem, orbit de gelozie! Barbatul a fost arestat pentru 29 de zile.

Incidentul s-a intamplat la mijlocul lunii trecute, cand politista din Alba Iulia a fost anuntata ca autoturismul ei arde, dupa ce colegul ei, angajat al Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba, a stropit-o cu o substanta ignifuga si apoi i-a dat foc.

Suparat pe femeie, dupa ce si-a facut ceva curaj, consumand alcool, barbatul a mers in parcarea blocului unde locuieste aceasta si i-a incendiat autoturismul, conform informatiadealba.ro. Din fericire, un vecin a vazut focul si a chemat la timp pompierii, care au stins incendiul, inainte ca masina sa fie distrusa complet, iar flacarile sa se extinda si la autovehiculele din apropiere.

Oamenii legii au demarat o ancheta. Vineri, Judecatoria Alba Iulia a emis pe numele barbatului acuzat de distrugere un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. Agentul sef de politie, incadrat pana in prezent la Serviciul pentru Actiuni Speciale, a fost suspendat din functie, in urma unei decizii a conducerii Inspectoratului de Politie Judetean Alba.

549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger