AcasăNewsUn politist de la Sectia 11 si-a impuscat din greseala un coleg...

Un politist de la Sectia 11 si-a impuscat din greseala un coleg

(foto: pistol-defensivecarry.com)

Un politist de la Sectia 11 din Capitala a fost impuscat accidental de un coleg, in cursul diminetii de miercuri. Politistul, ranit in coapsa, a fost transportat la spital.

(foto: pistol-defensivecarry.com)

Incidentul a avut loc chiar in Sectia 11 de Politie, in timp ce politistul isi curata arma. Pistolul Carpati s-a descarcat accidental, iar glontul a lovit pardoseala, apoi a ricosat in piciorul unui coleg, potrivit rtv.net. Barbatul ranit a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca si se afla in afara oricarui pericol.

„Incidentul a avut loc in jurul orei 6.00. Cei doi politisti tocmai iesisera din schimb. S-au dus langa camera de armament. Acolo pistolul unuia dintre ei s-a descarcat accidental, glontul a lovit pardoseala, a ricosat si l-a lovit in coapsa stanga pe unul dintre politisti. Agentul ranit a fost operat, iar viata lui este in afara oricarui pericol. Politistul care si-a impuscat colegul regreta evenimentul. Ambii agenti au experienta de peste 10 ani in domeniu. Este un incident regretabil”, a declarat Alexandru Nicolae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Oamenii legii au deschis o ancheta interna pentru a stabili cu exactitate conditiile in s-a produs incidentul.

author avatar
Andra Nesu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger