AcasăNewsUn poliţist de frontieră BEAT a lovit o femeie pe trecerea de...

Un poliţist de frontieră BEAT a lovit o femeie pe trecerea de pietoni! Victima se zbate între viaţă şi moarte

accidentAccident mortal în Capitală. Femeie lovită pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului / În aceeași zonă a murit și o fetiță, în urmă cu un an

Accident foarte grav în municipiul Huşi, din judeţul Vaslui. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un şofer beat. S-a dovedit că bărbatul de la volan este un polițist de frontieră.

El avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima e în comă

Victima de 46 de ani se află în comă, la spital. Conducătorul auto care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, angajat al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră, avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o femeie în vârstă de 46 de ani ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Huşi.

În urma evenimentului rutier, în care fost implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, a rezultat vătămarea corporală a femeii din Huşi, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Huşi, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii au spus că vor continua cercetările în acest caz.

author avatar
Andrei Ștefan
380 afisari

8 COMENTARII

    • iar ai aparut cap de porc condoleante! sa te futa grija de zda mahtiii cu condoleantzele tale cu tot! cap de porc condoleante, hai sictir cu condoleantele tale ratatule!

      • @Anonim 2022-09-24 19:21 19:21:10
        CAP DE ANONIM
        MAMA E MOARTA
        NU STIU CUM SE FUT MORTII
        URMEAZA SA AFLI SI ASTA
        DIN VIATA SCAPA CINE POATE SI DE DINCOLO IN AFARA DE IISU HRISTOS NU-MI ADUC AMINTE SA SE FI INTORS ALTUL
        ANTICIPAT CONDOLEANTE SNA
        MAPN +
        MAI +
        SERVICII +
        MINUTUL SI SCORUL TREI BUCATZI LA OARA 19:34 LOCAL HOUR 24 SEPTEMBRIE 2022

  1. Da, va scapa basma curata, a trecut un an de la accidentul din Bucuresti si nimic, politistul bine mersi incaseaza inca salariul, se aproprie un an de la accidentul din covasna si politistul bine mersi freaca menta pe bani statului si exemplele pot sa continue

  2. gunoaiele din guvern corupte musamalizeaza analfabetii de politisti obraznici si necalificati ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger