AcasăNewsUn poliţist a comis un accident mortal, în judeţul Buzău. Şoc! Ce...

Un poliţist a comis un accident mortal, în judeţul Buzău. Şoc! Ce au descoperit colegii lui când i-au pus fiola

Un accident mortal a avut loc sâmbăta dimineaţa pe DN10. Şoferul este un poliţist de 24 de ani, care consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Agentul se afla în autoturism alături de un pasager. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un vehicul aflat pe marginea drumului.

Poliţistul, beat 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov, de către un şofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara drumului şi a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat.

Şoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Colegii lui au deschis un dosar penal

Potrivit anchetatorilor, în acest caz a fost deschis un dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele.

Şoferul implicat în accidentul rutier este poliţist în cadrul postului de poliţie Nehoiu. Se afla în timpul liber.

La acest moment se fac cercetări de către Serviciul rutier, sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier„, a declarat Cornelia Stroe, din cadrul IPJ Buzău.

author avatar
Andrei Ștefan
1.197 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger