AcasăNewsUn poliţist a accidentat mortal o femeie, cu maşina, lângă Bucureşti! Detaliul...

Un poliţist a accidentat mortal o femeie, cu maşina, lângă Bucureşti! Detaliul ce schimbă cursul anchetei

accidentAccident mortal în Capitală. Femeie lovită pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului / În aceeași zonă a murit și o fetiță, în urmă cu un an

Un șofer a accidentat, joi, în orașul Popești Leordeni, o femeie în vârstă de 73 de ani, care a decedat la spital, a anunțat Poliția.

Şoferul este polițist și se afla în timpul liber atunci când a avut loc accidentul, ceea ce ar putea schimba cursul anchetei, având în vedere că agentul nu se afla în misiune de serviciu.

Poliţistul, rezultat negativ la etilotest

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul unde a fost internată victima, iar din verificări a rezultat faptul că, aceasta a decedat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

author avatar
Andrei Ștefan
587 afisari

1 COMENTARIU

  1. eroare…oricum nu va pati nimic…nu e vatamare din culpa…grava sau deosebit de grava…E OMOR….
    nfracţiuni contra vieţii
    Art. 192
    Uciderea din culpă
    (1) Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
    (2) Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Când încălcarea dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere constituie prin ea însăşi o infracţiune se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger