AcasăNewsUn perete al unei case s-a prabusit peste mai multi oameni: unul...

Un perete al unei case s-a prabusit peste mai multi oameni: unul dintre ei a murit!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Doi dintre cei patru barbati care lucrau, marti, la demolarea unei case, in Calarasi, au fost prinsi sub bucatile unui perete al constructiei, care s-a daramat peste ei. Din pacate, una dintre victime a pierit.

Planul celor patru de a darama unul dintre zidurile casei a fost zadarnicit de un accident neprevazut, soldat cu urmari deosebit de grave. In ciuda faptului ca in ajutorul barbatilor care au avut de suferit de pe urma prabusirii peretelui au fost chemati rapid ajutoare, medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea uneia dintre persoanele prinse sub gramada de materiale de constructie. Ranile suferite au fost atat de grave, incat victima si-a gasit sfarsitul chiar la locul accidentului, potrivit B1 TV.

Celalalt barbat a suferit leziuni, insa nu la fel de grave, ajungand, de asemenea, pe mana medicilor. Mai norocoase, celelelte doua persoane aflate in curtea casei pe care aveau in plan sa o darame au scapat nevatamate, insa au suferit un soc vazand cum a sfarsit barbatul prins sub zidul care s-a facut una cu pamantul.

Din primele informatii, cei patru intentionau sa demoleze o constructie, insa, din motive care urmeaza sa fie stabilite de catre anchetatorii care au venit la locul accidentului, planul lor s-a incheiat dramatic.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger