AcasăNewsUn parlamentar plecat la Pro România revine la PSD în ajunul votului...

Un parlamentar plecat la Pro România revine la PSD în ajunul votului la moțiune

Cu doar o zi înainte de dezbaterea și votul la moțiunea de cenzură, fostul lider al organizației clujene a social-democraților și-a anunțat revenirea „acasă, în PSD Cluj”.

Horia Nasra (foto: Facebook)

Un calcul simplu indică faptul că Horia Nasra se întoarce la PSD la o săptămână după ce Victor Ponta vestea public  sosirea deputaților Nasra și Cornel Itu în tabăra Pro România.

De această dată a fost Nasra cel care a ales să facă marele anunț pe o rețea de socializare, în cursul dimineții, făcând referire, după cum era de așteptat, la apropiatul vot ce se va da la moțiune – inițiativă a Opoziției pe care, subliniază deputatul, nu șia pus semnătura. La fel cum nici colegul Itu n-ar fi făcut-o. „Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei. Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI. Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!”, a transmis, între altele, Nasra în postarea făcută pe Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand vezi ce JEGURI au pretentie ca-s parlamentari te apuca scarba .
    Privit ce-ati votat mai NATARAILOR !,uitati-va la ei ,la CIRCARII astia ,la PANARAMELE astea
    de la astia n-o sa vedeti voi in veci scoasa tara din rahat .
    Derbedeii astia n-au miscat un deget pentru voi ,ei se tocmesc pentru spaga ce o primesc functie de cum voteaza .
    Cand va plingeti de starea in care a ajuns tara ,plingeti deja la USI STRAINE !!,derbedeii v-au vandut demult si pe voi si tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger