AcasăNewsUn pacient a ucis un bolnav si a injunghiat o asistenta

Un pacient a ucis un bolnav si a injunghiat o asistenta

Un batran in varsta de 82 de ani, internat in Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi, a injunghiat in inima un alt pacient, dupa care a ranit-o si pe asistenta care a incercat sa il potoleasca.

Un batran in varsta de 82 de ani, internat cu afectiuni cardiace la Spitalul de urgenta „Sf. Spiridon” din Iasi, a injunghiat mortal un alt pacient, in varsta de 78 de ani, infingandu-i acestuia un cutit in inima. Totodata, barbatul a ranit si o asistenta care a incercat sa il linisteasca.

Crima a avut loc luni dimineata cand atacatorul, s-a ridicat brusc de pe pat, infingand cutitul in inima pacientului care se afla pe patul alaturat. In urma ranii suferite acesta, in varsta de 77 de ani, a decedat.

In timpul atacatului a fost ranita si o asistenta, aceasta suferind o taietura la brat, rana care nu ii pune viata in pericol.

„Un pacient internat de mai multe zile cu afectiuni respiratorii si cardiace a agresat cu un cutit un alt pacient, varstnic, cu insuficienta cardiaca. O asistenta care se afla in salon a fost ranita. Pacientul agresat a decedat. Asistenta medicala este diagnosticata cu o plaga superficiala la brat si se afla in grija garzii de urgenta. Femeia va fi consiliata psihologic”, a declarat medicul Diana Cimpoesu, citat de Realitatea TV.

Politia a demarat o ancheta. Potrivit anchetatorilor, atacatorul nu se afla in evidenta cu probleme psihice, insa sufera de Alzheimer. Pacientul va fi internat la Spitalul de Psihiatrie.

author avatar
Ionut Zgimbau
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger