AcasăNewsUn ONG incearca sa arda Alianta Romania Dreapta

Un ONG incearca sa arda Alianta Romania Dreapta

Liderii PDL, Forta Civica si PNTCD, respectiv Vasile Blaga, Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, au semnat, ieri, protocolul Aliantei Romania Dreapta.

Vasile Blaga, Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu nu au parte de traditionala luna de miere dupa mariajul tip ”ménage de trois” proaspat parafat

Suporter infocat al aparitiei Aliantei, Mihail Neamtu a ramas singur pe banca de rezerve a dreptei, dupa ce inregistrarea partidului sau, ”Noua Republica”, a fost blocata de depunerea unei contestatii. La fel de adevarat este si ca bucuria celor trei ”finalisti”, Blaga, Ungureanu si Pavelescu, ar putea sa fie de scurta durata, din moment ce un ONG de care nimeni nu aflase pana ieri a si contestat denumirea si sigla ARD, deja depuse, imediat dupa semnarea protocolului, la BEC. Este vorba despre ”Asociatia Romania Dreapta”, fondata la inceputul acestui an in scopul ”protejarii drepturilor cetatenilor romani in relatia cu un stat care abuzeaza de puterea sa administrativa (…) si in relatia cu corporatiile multinationale care abuzeaza de puterea lor economica”. Un ONG care i-a somat pe liderii Aliantei Romania Dreapta sa schimbe de urgenta aceasta denumire, in caz contrar urmand sa fie actionati in instanta pentru ”furt de identitate”.

Ungureanu se plange de ”orgoliile” care impiedica inchegarea dreptei

Contestarea denumirii nu este insa singura problema a noii formatiuni. Prea multele ”orgolii” care se manifesta in interiorul ARD sunt cu adevarat periculoase, sustine Razvan Ungureanu. Care  pune tot pe seama orgoliilor si dificultatile aparute in ”inchegarea” aliantei de centru-dreapta. O simpla coincidenta a facut ca, in timp ce Ungureanu se plangea de comportamentul partenerilor, Vasile Blaga sa-si avertizeze colegii din ARD, ”cu tot respectul”, ca in politica ”nu se fac cadouri”, ca urmare raportul in interiorul ARD (a se citi cota de candidaturi) ”va fi dat de zestrea pe care o are fiecare formatiune, iar singura zestre in politica e votul”.

Blaga e de acord sa discute cu PPDD, dar nu la OTV

Vasile Blaga a precizat ca PDL nu exclude purtarea unor ”discutii politice” cu PPDD-ul lui Dan Diaconescu dupa alegeri, ”dupa ce fiecare constructie politica stie cate oale are in traista, cate mandate”. Motivul: nu PDL stabileste ”daca un partid este democratic sau nu”, ci electoratul. Iar daca electoratul va trimite PPDD in Parlament, asta este. In schimb, Blaga a garantat ca nimeni nu o sa-l vada pe el la ”televiziunea poporului”.

author avatar
Simona Badulescu
357 afisari

9 COMENTARII

  1. Numele „ARD” este furat de la Alianta Romania Dreapta, sigla este furata de la Federatia Democratica a Germanilor din Romania. Pe deasupra, MRU a fost nevoit sa-si cumpere un partid ca sa poata semna protocolul; Neamtu nu a fost in stare sa-si inregistreze partidul; Pavelescu este contestat de taranistii autentici.
    Incotro ne indreptam? Nu se poate asa ceva! In acest fel vrea Basescu sa ne recastige increderea? Aceasta situatie parca ar fi o comedie de-a lui I.L. Caragiale.

  2. Au semnat protocolul pt infiintarea unei aliante al carei sfarsit va fi dupa alegerile parlamentare.

  3. Un ONG incearca sa demonstreze minciuna prin care incearca cei din noua alianta sa castige increderea romanilor. O alinata falsa care a furat numele ARD de la Alianta Romania Dreapta si sigla de la Federatia Democratica a Germanilor din Romania.

  4. Tipic basistilor.!! Au demonstrat inca o data ca nu stiu decat sa fure poporul si acum si un nume. Numele ADR este furat de la un ONG.Foarte bine ca au sesizat si vor actiona juridic. Cum am spus…tipic lui Basescu si oamenilor lui!!

  5. sunt disperatii pdleii ca cateii lui blaga nu stiu ce sa faca cu mincuna lor ca nui voteaza nimeni numai mafia lui ch iorul demisul cel ilegal la cotocina

  6. sal voteze zegrean,aspazia,ciausescu si mafia lor de hotii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  7. Sau adunat 4 cretini din care au ramas 3 si o pusera de un partid.Halal partid cu vinzatori de tara cu tradatori dr neam cine dracu credeti voi ca va da voua vreun vot la alegerile din toamna,

  8. ce mai alianta!! Ungureanu care nu a reusit sa ramana premier nici macar 2 luni si a trebuit sa-si cumpere partid pentru a semna protocolul, Pavelescu care este contestat de taranistii autentici si Blaga un mincinos si un basist convins. Cu siguranta nu vor castiga increderea poporului mai ales cu un nume furat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger