AcasăNewsUn om al strazii a semanat groaza pe strazile Romei, dupa ce...

Un om al strazii a semanat groaza pe strazile Romei, dupa ce a injunghiat patru politisti!

Un barbat in varsta de 62 de ani, de nationalitate germana, care ameninta trecatorii aflati intr-o piata din centrul Romei si-a varsat furia asupra politistilor care au incercat sa il opreasca. Omul a fost arestat.

Individul furios, despre care presa italiana spune ca ar fi un om fara adapost de origine germana, intrase in atentia oamenilor legii dupa ce trecatorii s-au plans ca ameninta lumea, in plina strada, cu un ciocan. In momentul in care au ajuns in zona in care se afla barbatul, doi politisti s-au lovit de riposta violenta a suspectului, care s-a repezit asupra lor, de aceasta data avand in mana un cutit. In ajutorul primilor ofiteri ajunsi la locul incidentului au intervenit alti colegi, insa si acestora le-a fost greu sa il opreasca pe individul care isi iesise din minti.

Nu mai putin de patru politisit au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost agresati de barbatul inarmat cu un cutit, in timpul incidentului ce a avut loc miercuri seara. Doi dintre ei au necesitat internarea in spital, anunta thelocal.it. Atacatorul a fost imobilizat, in cele din urma, si dus in arestul politiei, fiind cercetat pentru tentativa de omor.

Sursa foto: immediato.net

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger