AcasăNews Un om a murit si alti doi au fost raniti, dupa...

Un om a murit si alti doi au fost raniti, dupa ce un camion si o masina s-au lovit pe DN 1 A

O persoana si-a pierdut viata, luni dupa-amiza, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc in zona localitatii prahovene Magurele.

Pasagerii aflati in doua autovehicule au trecut printr-o experienta inspaimantatoare, cazand victime unui grav accident. Un om a pierit, din cauza leziunilor suferite in timpul impactului dintre un camion si un autoturism. Alti doi oameni au fost raniti, in ajutorul lor intervenind medicii de la Ambulanta, chemati de urgenta la locul coliziunii. Conform precizarilor Centrului Infotrafic, autovehiculul si camionul s-au lovit pe DN 1 A, drum ce face legatura intre orasele Ploiesti si Brasov.

Ca urmare a accidentului, traficul in zona localitatii Magurele, din judetul Prahova, se desfasoara cu dificultate, autovehiculele ruland pe un fir, alternativ, la kilometrul 101+500 de metri. Pana la finalizarea cercetarilor menite sa elucideze cauzele producerii impactului rutier si la reluarea, in conditii normale, a circulatiei rutiere in zona, soferilor li se recomanda sa manifeste prudenta si sa respecte indicatiile agentilor de la Rutiera prezenti in zona.

Sursa foto: bunaziuafagaras.info

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger