AcasăNewsUn om a murit in urma unui groaznic accident de microbuz, strapuns...

Un om a murit in urma unui groaznic accident de microbuz, strapuns de o bara

Sfarsit groaznic pentru un barbat aflat intr-un microbuz, care s-a izbit de un refugiu de tramvai. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, in Braila.

Calatorii, dar si martorii vor ramane, cu siguranta, multa vreme marcati de ce au vazut, in cursul noptii de sambata spre duminica, pe o strada din orasul Braila, unde a avut loc un accident foarte grav. Din pacate, un tanar de doar 26 de ani a pierit la scurta vreme dupa coliziune, dupa ce, potrivit obiectivbr.ro, abdomenul i-a fost strapuns de o teava metalica din structura barelor de siguranta montate pe refugiul respectiv, loc in care s-a oprit autovehiculul. Omul a suferit leziuni atat de grave, incat a pierit la scurta vreme de la impact, iar medicii nu l-au mai putut readuce la viata.

Pe langa acest barbat, alte trei persoane – printre care si soferul, dar si un adolescent- au fost ranite in urma accidentului, fiind duse de urgenta, cu ambulantele, la spital, in Braila.

La momentul la care s-a produs nedoritul eveniment rutier, in microbuzul respectiv, care mergea din directia Otopeni, catre Galati, erau 10 oameni. Din motive ce urmeaza sa fie lamurite de catre politistii ajunsi la fata locului, mijlocul destinat transportului de persoane s-a lovit puternic de un refugiu de tramvai. Toate aspectele menite sa faca lumina in cazul de fata urmeaza sa fie elucidate dupa ce politistii vor discuta cu soferul, dar si martorii la nenorocire.

sursa foto: viata-libera.ro

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger