AcasăNewsUn oficial din Guvern respinge ideea certificatului verde la biserici: „Categoric NU!”

Un oficial din Guvern respinge ideea certificatului verde la biserici: „Categoric NU!”

certificatUn oficial din Guvern respinge ideea certificatului verde la biserici: „Categoric NU!”

Kelemen Hunor respinge ideea certificatului verde la biserici. Vicepremierul a transmis că măsura obligativității acestui document în lăcașele de cult nu este o soluție care să fie luată în considerare pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

De asemenea, el a insistat asupra acestei idei și a mai specificat și că acesta nu va fi obligatoriu la biserică, așa cum nu este nici la magazinele alimentare sau la farmacii. El a respins categoric o astfel de măsură, una care a fost intens vehiculată în spațiul public în ultima vreme.

„În ceea ce priveşte bisericile nu va fi şi nu există intenţia de a introduce certificatul verde pentru biserici. Nici la farmacie, nici la alimentară nu trebuie să prezinţi certificatul verde. Trebuie să respecţi celelalte reguli, dar nu cu certificat verde. Deci nu există o astfel de intenţie, categoric nu”, a spus Kelemen Hunor la Antena 3.

Totodată, președintele UDMR a specificat în ce context s-ar putea renunța la obligativitatea certificatului verde chiar și în celelalte situații, adică la mall sau restaurant.

În ce condiții se va renunța la certificatul verde

El a specificat că o astfel de măsură ar putea fi luată doar dacă incidența scade semnificativ, iar zona respectivă este în scenariul verde, cu puține infectări.

Certificatul verde când este obligatoriu? Când creşte incidenţa. Când scade incidenţa, când a intrat în zona verde, când ai ajuns la 0,5, sub 1 la mie de cazuri, atunci, sigur, certificatul verde nu mai are o importanţă atât de mare.

Libertatea ta până unde se duce? Când pui în pericol sănătatea celuilalt, nu mai eşti liber. Pe lângă libertate mai e nevoie şi de responsabilitate”, a mai spus Kelemen Hunor.

author avatar
Andreea Vlad
243 afisari

4 COMENTARII

  1. da cu lingurita care se baga in gura a sute de enoriasi cum ramane?
    da cu cei infectati si care intra in biserica si infecteaza pe altii cum ramane?

  2. Bai ungurule tradator, tu pe cine draku crezi ca mai poti prosti, ca nimeni nu se mai uita in gura voastra de mincinosi criminali !! Voi faceti toate cifrele sa creasca sau sa scada din pix, voi faceti genocid de 2 ani, fiecare participant si colaborator la Plandemie si Genocid pe timp de pace va raspunde cu corpul, asta ca sa nu va faceti iluzii in plus !! Ha ha ha, acum e timpul sa incepeti sa faceti ceva maro sub voi, bai Kelemen si bai fiule de catea de sekurici de Rafiloi, o sa va ajute romanasii vostrii sa va aranjeze cravatele de la gat, ba chiar o sa vi le si schimbe !! Ha ha ha 🙂 Vine razboiul cel mare din Cartea Apocalipsei, restul sunt lozinci si propaganda nazista care nu mai impresioneaza pe nimeni in colonia esuata bananiera !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger