AcasăNewsUn obiect zburător similar cu un balon meteo, detectat în România! Avioanele...

Un obiect zburător similar cu un balon meteo, detectat în România! Avioanele MiG 21 LanceR au plecat în căutarea lui

Ministerul Apărării anunță că sistemul de supraveghere aeriană al Forțelor Aeriene Române a detectat marți, 14 februarie, în jurul orei 12.30, o țintă aeriană de dimensiuni mici, având caracteristicile de evoluție asemănătoare unui balon meteorologic, care evolua la o altitudine de circa 11.000 de metri în spațiul aerian național, în Sud-Estul României.

Două aeronave MiG-21 LanceR ale Forțelor Aeriene Române din serviciul de luptă Poliție Aeriană sub comandă NATO au decolat de pe Baza 86 Aeriană Fetești în jurul orei 12.40, fiind direcționate către zona unde a fost semnalată ținta aeriană.

Echipajele din aeronavă n-au confirmat ţinta

Echipajele celor două aeronave nu au confirmat prezența țintei aeriene, nici vizual, nici pe radarele de bord. Aeronavele au fost menținute în zonă aproximativ 30 de minute, pentru clarificarea deplină a situației aeriene, după care au revenit la baza aeriană.

Forțele Aeriene Române monitorizează permanent, în cooperare cu forțele Aliate, spațiul aerian național și zona din proximitate.

author avatar
Andrei Ștefan
652 afisari

12 COMENTARII

  1. mergem sa-l cautam, da Doamne sa nu-l gasim.
    pentru vremurile ce urmeaza, tineti minte urmatoarea axioma: extraterestrii nu exista, extraterestrii sunt inventia satanistilor, iar extraterestrii au aparut si s-au inmultit odata cu aparitia emisiei televiziunilor care propaga fantasmele si minciunile de la holywood.
    urmeaza introducerea in invazia extrateresta.

  2. Păi, tot cu vechiturile facem poliția aeriană? Avioanele F-16 au intrat cumva în conservare sau sunt pregătite pentru casare? Totodată, se pregătește ceva pentru România? Parcă am mai avut situația cu avioane și alte tipuri de aeronave care survolau cerul patriei dar aviatorii români nu reușeau să le găsească, precum și desanturi pe mare.

  3. F16 nu sunt capabile sa zboare,un adevar bine ascuns unei Romanii pline de neghiobi.Mig-urile au fost in mare pericol,balonul putea sa le doboare la fel ca pe cel din Dobrogea in martie 2022.Ti se face sila .

  4. Deci sa intelegem ca nu l-au prins caci trebuia dat ordinul de doborare si nu aveau cu ce.

  5. Bai, cautatorilor de himere de pe mARN, vedeti ca ce cautati e ascuns fix in kurkubeul lui maciuca, zis si niku ciukanezul, sigur il gasiti, daca cautati ore in sir !! Numai sa nu se kace si ala pe voi, la propriu 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger