AcasăNewsUn nous scandal DSK: Fostul boss FMI, implicat intr-un nou scandal sexual!

Un nous scandal DSK: Fostul boss FMI, implicat intr-un nou scandal sexual!

Dominique Strauss-Kahn este implicat intr-un nou scandal sexual, alaturi de alti politicieni si oamenii de afaceri care ar figura printre clientii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusiv minore.

Ancheta judiciara de la Hotelul Carlton (Lille, Franta) a fost demarata in martie, pe fondul acuzatiilor referitoare la implicarea unor minore,  prostitutia fiind daca persoanele care o practica au peste 18 ani.

Cativa angajati ai Hotelului Carlton, inclusiv managerul si unul din directori, au fost arestati luna aceasta in cadrul anchetei, fiind acuzati ca au actionat ca proxeneti pentru oaspetii lor si ar putea fi inculpati pentru procurare de prostituate, conspiratie in vederea comiterii de acte infractionale si spalare de bani.

Revista franceza Closer, care a publicat aceste acuzatii, sustine ca a consultat documentele acuzarii care afirma ca si Dominique Strauss-Kahn a folosit prostituate la acest hotel, fiind identificata chiar tanara care a facut sex cu fostul director FMI.

Revista Closer, cunoscuta pentru jurnalismul de investigatie, afirma ca are confirmari din partea judecatorilor de la Lille ca Strauss-Kahn a fost clientul celor acuzati in acest dosar. Fostul director al FMI risca sa fie vizat de proceduri penale daca a platit sau a intretinut relatii intime cu o minora.

 

author avatar
Ciprian Purice
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger