AcasăNewsUn nou incident violent în traficul din Capitală. Doi bărbați și o...

Un nou incident violent în traficul din Capitală. Doi bărbați și o femeie și-au împărțit pumni în mijlocul șoselei – VIDEO

bataieUn nou incident violent în traficul din Capitală. Doi bărbați și o femeie și-au împărțit pumni în mijlocul șoselei - VIDEO

Șocant! Un șofer de BMW, etichetat de internauți drept „cocalarul cu BMW”, împreună cu o femeie, au bătut măr un alt șofer. Totul, sub privirile altor șoferi, care au reacționat doar cu claxoane.

Evenimentul care ajuns viral în social media s-a desfășurat marți, 24 ianuarie. Un șofer de BMW și pasager, o femeie, respectiv un șofer de Dacia Logan s-au luat la bătaie, în trafic.

Un șofer de BMW a umplut de sânge un șofer de Logan

Din cauze necunoscute, pe Calea 13 Septembrie, spre Bulevardul Ghencea din București, se poate observa cum bărbatul aflat la volanul BMW-ului a oprit mașina pe banda 1. În spatele autoturismului său au rămas blocate alte trei mașini.

După ce a oprit, șoferul îmbrăcat în trening s-a dat jos împreună cu femeia și s-a dus direct către participantul la trafic din spate. Astfel, conducătorul mașinii de pe banda a doua, care a realizat filmarea, a rămas de asemenea, blocat.

Șoferul de BMW a început să-l îmbrâncească pe participantul la trafic cu Logan și l-a provocat la bătaie. A intervenit și femeia, care l-a înjurat pe șoferul de Logan și l-a îmbrâncit la rândul ei.

Mai apoi, șoferul de BMW a început să-i aplice mai multe lovituri în figură șoferului de Logan.

Șoferul agresat a făcut plângere la poliție

Șoferul de Logan, care s-a dat și el jos din mașină, a picat pe mașina celui care a realizat filmarea. Totul, în timp ce restul șoferilor claxonau.

Autorul filmării susține că femeia a continuat să-l scuipe și să-l înjure pe șoferul de Logan, în timp ce acesta era la pământ.

Agresorul ar fi devenit violent după ce șoferul cu Logan s-ar fi încadrat prost pe bandă. În urma nefericitului eveniment, șoferul cu Logan s-a deplasat la Poliție plin de sânge.

author avatar
Andreea Vlad
523 afisari

9 COMENTARII

  1. pentru ca polutia face mereu preventie.
    ministerul lenei si al fugii de raspundere, asta ii patroneaza pe cei cărora le platim salariile si uniformele.
    dati salarii mai mari militienilor, nu asta cer ei?
    este un haos total in trafic si violente stradale peste tot, ca sa nu mai zic de furturi si celelalte, iar ei stau clociti prin birouri cu ochii beliti in televizoare sau pe telefoane si culmea… nu se plictisesc, vin in ture la serviciu sa se odihneasca si asteapta osteniti sa treaca 20-25 de ani de cascheta sa se pensioneze.
    iar in urma lor,…

  2. Si ce daca sunt tig ani? Ti ganii trebuie sa mearga cu sacul in spate si sa caute sticle si borcane in gunoi. Ca asta e traditia la ei. Bemveul de unde l-au furat? Mergi la politie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger