AcasăNewsUn nou caz șocant: „Era legat de pat și-i implora să-i dea...

Un nou caz șocant: „Era legat de pat și-i implora să-i dea drumul”. Dezvăluiri despre secția ATI Mureș

Spitalul Targu MuresUn nou caz șocant: „Era legat de pat și-i implora să-i dea drumul”. Dezvăluiri despre secția ATI Mureș

Medicul Benedek Imre, unul dintre cei mai buni cardiologi din România, a vorbit recent despre drama trăită de fratele lui, când a fost internat la ATI Mureș cu noul coronavirus. Benedek Istvan a fost, se pare, o altă victimă a practicilor inumane din secțiile de terapie intensivă. Acesta a decedat la 1 septembrie 2020.

Benedek Imre susține că fratele lui a murit legat de pat. Ba mai mult, are și o filmare care confirmă acest lucru.

„Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza, pentru că este sentimental foarte greu de acceptat.”, a dezvăluit medicul la Antena 3.

A fost deschisă și o anchetă penală, spune Benedek Imre. Profesorul doctor Benedek Istvan este cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară. Acest lucru se întâmpla în luna septembrie 2001, iar în anul 2003 a efectuat primele transplanturi la bolnavi cu leucemie acută.

„Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională. Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros.”, a adăugat Benedek Imre.

O situație extrem de gravă după cazul de la Mureș, a avut loc și la spitalele din Sibiu și Arad. Pacienții cu COVID din secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Sibiu sunt legați de paturi, sedați și intubați chiar și când nu este nevoie pentru liniștea medicilor și asistentelor.

Situația pare că se repetă și la Arad. Rudele celor care și-au pierdut viața în lupta cu Covid-19 fac acuzații grave. Fiicele unor femei decedate spun că mamele lor nu ar fi fost tratate corespunzător.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari

1 COMENTARIU

  1. medicii au devenit toti menghele cu covidul asta???? astia vor sa livreze cifre la politruci sa faca norma?????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger