AcasăNewsUn nou ATAC SADIC al unui câine asupra unei femei, în Bucureşti!...

Un nou ATAC SADIC al unui câine asupra unei femei, în Bucureşti! Victima n-a avut nicio şansă

Un nou ATAC SADIC al unui câine asupra unei femei, în Bucureşti! Victima n-a avut nicio şansă

Un nou caz de atac criminal al unui câine asupra unui om, în Bucureşti. O femeie de 53 de ani a murit, luni, după ce ar fi fost sfâșiată de un câine.

Victima ar fi mers să-i dea de mâncare animalului. Aceasta a fost găsită inconștientă, cu mai multe leziuni pe corp.

Femeia, găsită moartă, în curte

Polițiștii de la Secţia 13 din Capitală au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

„La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit al victimei urmează să fie transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

author avatar
Andrei Ștefan
993 afisari

17 COMENTARII

    • Sunt la munca pana la ora 17, calea grivitei 23, nici un caine fara stapan prin imprejurimi.

  1. Intrezicerea câinilor în orașe… împușcarea lor pe loc…si mai ziceți că sînteți capitală europeană!?…sunteti o aglomerație de țărani și țigani…

      • Legea românească zice altceva : câinii vagabonzi se țin în padocuri 2 săptămâni iar după 2 săptămâni dacă nu-i adoptă nimeni sunt eutanasiați. Să intri tu cu mă-ta la pârnaie pentru că atentezi la sănătatea și viața oamenilor.

        • nu mai dezinforma boarfa ongista , daca ii omori pe strada unde ii elibereaza psihopatele ca tine intri la parnaie unde ar trebui sa fii tu tactu ala te-a abuzat cand erai mica ma-ta care te-a caftit continuu la cat de coarda erai si tot neamul tau de comunisti betivi drogati criminali

  2. cainele ei….Kostyia
    asti de p-aici o inghit(la comanda!)pana la gogonele!

    voua de la national
    va lipsesc stirile cu shoferitzele care au dat cu spatele(cu spatele!)
    si si-au omorat plodu!

  3. Cainii este mai importanti decat vacile, boii, caprili, berbecii, tzapii si gainili toate la un loc! Nu va atingitzi di ei, ca belitzi banana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger