AcasăNewsUn nou anunț privind loturi de înghețată retrasă de la vânzare. Ce...

Un nou anunț privind loturi de înghețată retrasă de la vânzare. Ce s-a constatat de s-a ajuns la această decizie

sursa foto: imm.gov.ro

O nouă informare de la ANSVSA. S-a aflat că mai multe loturi de înghețata, un desert răcoritor pe timp de vară și preferat de mulți români în zilele cu temperaturi crescute, au fost retrase de la vânzare.

După ce zilele trecute se aflaseră și alte decizii similare (VEZI AICI, AICI și AICI), pe site-ul Autorității Naţionale Sanitar Veterinară a apărut un nou anunț, de această dată venit de la Mega Image.

Din câte se poate vedea din anunțul atașat, în cazul Milka, înghețata ministick e vorba despre loturile MI1135 , MI1136– Termenul de valabilitate: 31.05.2023, iar în cazul Kitkat înghețată pe băț despre lotul PL1048– Termenul de valabilitate: 28.02.2023.

”Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsele:
Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându-se rezultate necorespunzătoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, se menționează în anunțul postat pe site-ul ANSVSA.

Mesaj către clienți

Mai mult, se transmite și un mesaj adresat clienților care ar fi putut cumpăra aceste produse, înainte ca ele să fie retrase de la vânzare. Și anume:

”Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 16.08.2021.”

Rechemare-inghetata-Mega-Image-02.08.2021
author avatar
Andrei Coman
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger