AcasăNewsUn nou accident la Pasajul Unirii, evitat în ultima clipă. Cum a...

Un nou accident la Pasajul Unirii, evitat în ultima clipă. Cum a fost oprită înaintarea unui TIR ce depășea limita de înălţime – VIDEO

tirUn nou accident la Pasajul Unirii, evitat în ultima clipă. Cum a fost oprită înaintarea unui TIR ce depășea limita de înălţime - VIDEO / captură video

Un şofer din București a reușit să evite un nou accident în Pasajul Unirii după ce a sărit din mașina în care se afla și a oprit un TIR din spatele său care se îndrepta spre pasaj deși depășea limita de înălțime.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini.

TIR-ul era înmatriculat în Bulgaria

În filmare se vede cum bărbatul, care observase că TIR-ul se îndreaptă spre pasaj, coboară din mașină și îi face semn șoferului de TIR să oprească și să își schimbe traseul.

Din înregistrare reiese că șoferul TIR-ului decide să iasă de pe sensul inițial de mers.Filmarea se încheie cu un mesaj editat pe înregistrarea VIDEO, care precizează: ”Numere de Bulgaria”.

Filmarea, postată pe rețelele sociale a strâns zeci de comentarii, iar internauții l-au felicitat pe bărbatul datorită căruia a fost evitat încă un blocaj în centrul Capitalei.

Mai multe accidente au avut loc în Pasajul Unirii, în ultimele luni, cel mai grav în decembrie anul trecut. Atunci, șoferul unui autocar plin de turiști din Grecia a forțat intrarea în pasaj, iar limitatorul de înălțime a zdrobit plafonul, ceea ce a dus la moartea unui om.

author avatar
Andreea Vlad
500 afisari

1 COMENTARIU

  1. Capitala prostilor cu Mucisor in frunte
    Rade lumea ,rad strainii de voi
    Fiinte absurde hoate si indolente
    V-ati catarat sus dar nu stiti ce-i cu voi!

    Afide nebune ,Useristi de rahat
    Pndl-isti esuati ,globalisti din rebut
    Va este gandul la ciordit la furat
    Ce daca moare lumea prin pasaje de lut?

    Tara ,,lucrului bine facut ”
    Ce ironie ,minciuna si moftul!
    O sleahta de hoti cu scoli de imprumut
    Condusi de -o dihanie aleasa cu ,,softul”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger