AcasăNewsUn morun de 93 de kilograme, salvat de Politia Rurala

Un morun de 93 de kilograme, salvat de Politia Rurala

O patrula de siguranta publica apartinand Sectei 3 Rurala Stelnica, din judetul Ialomita a surprins in zona localitatii Vadul Vechi o caruta care nu a oprit la semnalele acustice si luminoase facute cu „Logan”-ul din dotare.

Mai mult, atelajul hipo si-a schimbat brusc directia de mers, ceea ce i-a facut pe oamenii legii sa porneasca imediat in urmarire. Si, logic, avand doar doi cai putere, suspectii au fost prinsi. Iar politistii au descoperit intins pe fundul carutei un peste imens. I-au imobilizat imediat pe cei doi braconieri si, conform raportului oficial, „ au luat masurile specifice necesare pentru mentinerea in viata” a pestelui. Adica au facut rost de niste galeti si l-au udat cu apa, pana la sosirea specialistilor chemati de urgenta in ajutor. Este vorba despre un asistent cercetator de la Institutul National de Dezvoltare si Cercetare si inspectori piscicoli de la ANPA – Dobrogea, care au stabilit ca este vorba despre o femela de morun in greutate de 93 de kilograme.

„Victima”, care parea si „insarcinata” a fost predata pe proces verbal expertilor, care urmeaza sa intruneasca o comisie care sa stabileasca modalitatea de redare a acesteia mediului acvatic. Ei, sa mai zici de politistii de la tara ca nu indeplinesc cu brio si operatiuni speciale…

Matei Gabriel

author avatar
eNational
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger