AcasăNewsUn morti si cinci raniti in urma unui atac produs la Londra

Un morti si cinci raniti in urma unui atac produs la Londra

Un alt incident sangeros, dupa cele produse, saptamanile trecute, in Germania si Franta, a avut loc de aceasta data in capitala Marii Britanii.

O femeie de varsta a treia a fost ucisa, miercuri seara, dupa ora locala 22, iar alte doua ranite de un individ inarmat cu un cutit. Din cate anunta BBC, pe baza celor mai recente informatii facute publice de catre reprezentantii locali ai legii, suspectul – un tanar de doar 19 ani- a mai injunghiat si alti trei barbati.

[youtube]7o2HMsLkJEo[/youtube]

Toate cele cinci persoane care au suferit leziuni de pe urma atacului cu arma alba – produs in Piata Russell, din capitala Angliei, au fost dusi de urgenta la spital, pentru investigatii amanuntite si tratamentul de care aveau nevoie. In tot acest timp, tanarul suspect a ajuns sub supravegherea oamenilor legii, fiind preluat, de asemenea, cu o ambulanta, dupa ce a fost prins cu ajutorul unui taser (dispozitiv cu socuri electrice). Motivele declansarii atacului sangeros nu au fost lamurite pana la aceasta ora, dar se asteapta sa fie anuntate in intervalul urmator.

[youtube]b_Q91NQxLuA[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger