AcasăNewsUn mort si patru raniti in urma unui accident produs de un...

Un mort si patru raniti in urma unui accident produs de un sofer beat

Un tanar a murit, iar alti patru au fost raniti grav, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de un cap de pot, s-a rasturnat de cateva ori, oprindu-se intr-un sant.

Un tanar de 20 de ani a murit, iar alti patru au fost raniti grav, in urma unui accident rutier produs pe DN 71 Targoviste – Bucuresti, sambata noapte, de un sofer beat. Potrivit politistilor autoturismul in care se aflau sase tineri s-a lovit de un pod, s-a rasturnat de cateva ori, dupa care s-a oprit intr-un sant din apropiera localitatii Nucet, judetul Dambovita. In urma accidentului soferul a scapat nevatamat.

„Se pare ca soferul circula cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului, masina a acrosat un cap de pod si apoi s-a rasturnat de cateva ore. Cativa dintre ocupantii masinii au fost proiectati in afara masinii, unul fiind descarcerat de catre pompieri. Soferul autoturismului in care se aflau inca cinci persoane nu a suferit nicio leziune, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,60 ml/litru alcool pur in aerul expirat, tanarul fiind cercetat pentru ucidere si vatamare grava din culpa”, a declarat Lucian Chirica , purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, citat de RTV.

author avatar
Ionut Zgimbau
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger