AcasăNewsUn militar din cadrul Fortelor Navale americane, ucis de arma unui coleg!

Un militar din cadrul Fortelor Navale americane, ucis de arma unui coleg!

Un militar american si-a pierdut viata, marti, dupa ce a fost impuscat de arma unui coleg, intr-o baza militara din Carolina de Nord. Soldatul care a tras cu arma se afla in stare de arest, desi, deocamdata nu s-a stabilit daca este vorba de un accident sau de un gest premeditat.

Militarul a fost lovit in piept de glontul armei unui coleg din cadrul Fortelor Navale, insa pana in prezent nu s-a stabilit daca a fost un gest intentionat sau un accident, scrie abcnews.go.com.

Este vorba de un incident izolat, fara nicio legatura cu activitati teroriste, a precizat capitanul Joshua Smith. Purtatorul de cuvant al bazei militare in care s-a produs incidentul, Nat Fahy, a declarat ca tragedia a avut loc marti in jurul orei locale 17.30. De asemenea, Fahy a precizat ca soldatul inca mai traia la momentul sosirii echipajului de salvare, fiind declarat mort dupa ce a fost transportat la spitalul bazei.

Numele victimei nu a fost deocamdata dat publicitatii. Purtatorul de cuvant a precizat ca nu se stie daca in interiorul baracii unde s-a produs incidentul mai existau si alti puscasi marini. In orice caz, nimeni altcineva nu a fost ranit.

Saptamana trecuta, un militar american si-a impuscat mortal trei colegi si a ranit alti 16, tragand 35 de focuri de arma, dupa care s-a sinucis, in incinta bazei Fort Hood din statul Texas.

Foto: mypetjawa.mu.nu

author avatar
Alina Costache
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger