AcasăNewsUn militar a murit, alti trei au fost raniti intr-un accident langa...

Un militar a murit, alti trei au fost raniti intr-un accident langa Scoala de Aviatie de la Boboc

Un grav accident de circulatie, produs in apropierea Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene „Traian Vuia” s-a soldat cu patru victime. Din pacate, s-a confirmat ca unul dintre raniti nu a mai putut fi salvat.

Masina condusa de un militar in varsta de 33 de ani a intrat intr-un copac, dupa o curba la stanga. S-a intamplat miercuri seara, in jurul orei 20, in autoturismul implicat in accident aflandu-se patru elevi ai scolii in cauza, care reveneau la unitatea de invatamant dupa o invoire din cate au anuntat reprezentantii unitatii, intr-un comunicat.

Impactul violent a dus la ranirea foarte grava a soferului – caporalul clasa a III-a Robert Comaneci. In zadar au incercat salvatorii sa il mentina in viata, nu a fost chip. Colegii sai au fost dusi la spital. Unul dintre ei a fost transferat in Capitala, la Spitalul Militar, cu un elicopter al SMURD-ului, in timp ce colegii acestuia, raniti mai usor, au fost dusi la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, fiind in afara oricarui pericol, din cate indica aceeasi sursa.

In cazul de fata vor face verificari atat de catre oamenii legii, cat si la nivelul scolii militare de la Boboc, in acest sens fiind constituita o comisie speciala.

Intre timp, familia lui Robert se pregateste sa il conduca pe ultimul drum. Tanarul caporal , care lucra in cadrul Ministerului Apararii inca de acum 9 ani, urma un curs de formare la scoala de aviatie inca din septembrie anul trecut.

sursa foto: opiniabuzau.ro

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger