AcasăNewsUn milion de euro, pretul pus de Dinu Patriciu pe capul celor...

Un milion de euro, pretul pus de Dinu Patriciu pe capul celor care vor sa-i ia averea!

Ieri, Dinu Patriciu a plecat din tara, luand inca o data autoritatile romane peste picior. In timp ce politia il cauta, teoretic, pentru a da cu subsemnatul in doua dosare penale, magnatul a trecut ca prin branza frontiera spre Marea Britanie, cu acordul tacit al oamenilor legii.

Dinu Patriciu a avut timp sa dea declaratii la TV, in timp ce Politia statea cu mainile in san
Serban Patriciu (foto) si Emil Hurezeanu au fost cu Dinu Patriciu la o cina de taina, pe Calea Victoriei
Emil Hurezeanu

Dupa ce si-a aranjat ploile la firma Marexin (firma la care este actionar alaturi de Dan Ioan Popescu)  si a avut o intalnire de taina cu fratele sau, Serban, si cu Emil Hurezeanu, Dinu Patriciu a disparut, ieri, din tara. Cu toate ca este cautat de judiciaristii de la Politia Sectorului 1 pentru a fi audiat intr-un dosar penal, magnatul n-a dat doi bani pe anchetatorii care l-au amenintat ca-l vor duce la sectie cu escorta, in baza unui mandat de aducere. Ba mai mult, a dat interviuri pe la televizor, spunand ca vrea sa-si rezolve problemele penale si sustinand ca nu a putut veni pana acum in Romania din cauza problemelor medicale grave. Asta in timp ce, de fapt, se plimba prin toata Europa cu avionul si se distra la Londra cu amanta asiatica Melanie Chen. Cu toate ca „National” a anuntat in exclusivitate ca Patriciu s-a intors in tara, pe www.national.ro, inca din clipa in care acesta a pasit in Romania, iar magnatul s-a plimbat apoi pe la televiziuni, politistii n-au profitat de ocazie sa-l viziteze, pentru a-l audia in dosarul penal in care este amenintat cu mandat de aducere.

Sarbu l-a dat in gat la Economic

„National” a descoperit ca Patriciu nu este cautat doar de politistii de la Sectorul 1, ci si de catre cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Anchetatorii de la Economic l-au chemat pe data de 1 aprilie, in calitate de faptuitor, pentru a da explicatii intr-un dosar de inselaciune in care victima este boss-ul Pro TV Adrian Sarbu, prin firmele  Pro TV SA si Pro Video SRL. Evident, Patriciu i-a fentat si pe acestia, plecand din tara la fel cum a venit. Se pare ca Politia, care in cele mai multe cazuri face demonstratii de  forta  si descinde cu mascati in casele suspectilor, pentru a-i duce la audieri, speriindu-le copiii si laudandu-se apoi cu capturile – gainari sau suti de buzunare –, a „uitat” de aceasta data sa-si faca treaba. Si, daca tinem cont de faptul ca Patriciu a trecut frontiera prezentand documentele, este greu de crezut ca Politia nu a stiut ca acesta s-a intors in tara.

Politistii i-au trimis citatii lui Patriciu, atat pentru dosarul penal de la Sectia 1, cat si pentru inselaciunea reclamata de Adrian Sarbu, boss-ul Pro TV

Sa fi fost sfatuiti politistii sa puna batista pe tambal si sa se concentreze pe hotii de casetofoane auto si pe pietarii care vand patrunjel fara factura, pentru a-l lasa pe Patriciu sa se bucure de libertate? Nu este exclus, daca tinem cont de faptul ca fratele lui, Serban Patriciu, se trage de sireturi cu politicieni de cel mai inalt rang. Si ca Dinu Patriciu are multi bani, iar orice om are un pret…Sau probabil ministrul liberal Radu Stroe, de la Ministerul Afacerilor Interne, le-a ordonat politistilor „pe loc repaus!” in cazul lui Patriciu, la cererea lui Crin Antonescu, pe care Patriciu l-a sponsorizat la greu in campania electorala…

Un milion de euro pe capul creditorilor!

Dupa cum chiar el a declarat la TV, Patriciu a profitat de vizita fulger in Romania pentru a-si pune la punct cateva afaceri. Si, totusi, „afacere” nu inseamna neaparat activitate economica. Reporterii „National” au aflat ca una dintre „afaceri” a fost pusa la cale intr-un local de pe Calea Victoriei, intr-un separeu in care se aflau doar Dinu Patriciu, Seban Patriciu si Emil Hurezeanu. Satul sa fie tinta atacurilor venite din partea sotiei care vrea jumatate din avere, a creditorilor Mic.ro si a partenerilor de afaceri pe care i-a escrocat, Dinu Patriciu a anuntat ca pune la dispozitie un milion de euro pentru campanii de presa impotriva acestor „dusmani” care ii vor banii, pentru ca acestia sa fie distrusi.

author avatar
Dan Bratu
2.883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger