AcasăNewsUn medic, externat! Specialistii de la Cluj, noi informatii despre starea ranitilor...

Un medic, externat! Specialistii de la Cluj, noi informatii despre starea ranitilor in accidentul aviatic!

Patru dintre cei cinci raniti in teribilul accident de avion de luni dupa-amiaza sunt, in continuare, internati la Cluj. Al cincilea medic, despre care exista informatii ca nu a suferit leziuni grave, a parasit spitalul, la cerere, pentru a ajunge in Capitala.

In cursul zilei de marti, Radu Zamfir, medicul de la Spitalul Fundeni din Bucuresti care a alertat autoritatile, la scurta vreme dupa ce aparatul de zbor pilotat de Adrian Iovan a aterizat fortat, intr-o zona montana, a fost externat din Spitalul judetean Cluj pe propria raspundere.

In urma cu scurt timp, reprezentantii unitatii medicale care ii au in grija pe cei patru raniti au anuntat ca acestia sunt in continuare internati la terapie intensiva, ca sunt constienti si ca starea lor este in permanenta monitorizata de catre specialisti. Cel mai grav ranit este copilotul aparatului de zbor.

Citeste si:

Va amintim ca cinci oameni au fost raniti in urma accidentului aviatic de la granita intre judetele Alba si Cluj. Din nefericire, pilotul Adrian Iovan si o tanara, medic rezident, si-au pierdut viata dupa ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, aflat in drum spre Oradea si la bordul caruia se afla un echipaj medical, a aterizat fortat, luni dupa-amiaza. Accidentul s-a produs intr-o zona muntoasa, la peste 1.400 de metri altitudine, insa din cauza distantei si a vremii nefavorabile, interventia salvatorilor a fost ingreunata. Jandarmii au fost ajutati de salvamontisti, de padurari, dar si de locanici, pentru a ajunge la epava avionului si a ajuta victimele.

Citeste si:

 

905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger