AcasăNewsUn medic din Constanța, confirmat cu coronavirus, a murit la "Matei Balș"

Un medic din Constanța, confirmat cu coronavirus, a murit la „Matei Balș”

”Le dorim colegilor infectați, din păcate, cu noul coronavirus, să treacă repede și cu bine peste această încercare”, transmit oficialii CJ Ilfov.

Bilanțul deceselor la nivel național crește din nou, din păcate. Aflăm că încă un cadru medical depistat pozitiv la testul pentru COVID-19 a pierit.

Ministerul Sănătății confirmă decesul unui medic din Constanța, astfel că se știe că sunt 508 decese în rândul unor persoane confirmate cu noul coronavirus la nivel național.  Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea 62 de ani și a fost medic cu specialitatea medicină internă.

Pe 6 aprilie 2020, omul a demisionat de la Spitalului Județean de Urgență Constanța. O zi mai târziu, a început să aibă semne ale îmbolnăvirii. A fost internat și transferat apoi chiar în Capitală, la Institutul „Matei Balș”, doar că, din păcate, starea sa s-a agravat și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, nu a supraviețuit. „În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi. În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s – a agravat, a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș unde a decedat în data de 21 aprilie 2020”, transmite GCS, într-o informare de presă.

Din păcate, alte șase cadre medicale din România, confirmate cu noul coronavirus, au murit. Vă amintim că prima victimă a COVID-19 în rândul personalului medical autohton a fost un ambulanțier de 53 de ani din Suceava.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger