AcasăNewsUn lider PC si-a rupt nevasta in bataie (VIDEO)

Un lider PC si-a rupt nevasta in bataie (VIDEO)

Probabil impins de la spate de impulsul de a atrage cat mai multe voturi din partea electoratului dur masculin, liderul Partidului Conservator Neamt i-a aplicat sotiei o corectie fizica zdravana.Liderul PC Neamt, dat pe mana Politiei pentru violenta domestica. Cum Romania este tara europeana in care exista cel mai mare procent de barbati care isi snopesc nevestele in bataie, Cristian Liciu a facut o demonstratie pe viu, in fata mai multor martori.


VIOLENT - „Umanistul” Cristian Liciu incearca sa scape de rigorile legii dupa bataia administrata sotiei, recurgand la trucul depunerii unei alte plangeri penale.
Lovita cu bestialitate

Politia Municipiului Piatra Neamt a inceput cercetarea penala impotriva liderului Partidului Conservator din judet, dupa ce sotia sa a facut o plangere prealabila pentru lovire. Imediat, si  Liciu a depus la randul sau o plangere, de aceasta data pentru tulburarea folosintei locatiei.Insa politicianul are drept probe impotriva sa atat marturiile a sapte martori care au asistat la savarsirea infractiunii, cat si un filmulet  facut de un amator si postat pe internet.

Si unde se poate vedea cat se poate de clar cum „umanistul”  vine in fuga, isi scoate sotia cu forta din masina si o loveste pana cand aceasta cade lovindu-se cu capul de un zid. Totul sub privirile ingrozite ale muncitorilor angajati la firma lui Liciu.

[youtube]HKegfEOKWUI[/youtube]

author avatar
Toni Matei
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger