AcasăNewsUn libanez controversat ne invata sa “facem” turism!

Un libanez controversat ne invata sa “facem” turism!

M. Murad: un arab, sef al Patronatelor din Turismul Romanesc.

Inscaunat, de mai multi ani, presedinte al Federatiei Patronajelor din Turismul Romanesc(FPTR), Mohammad Murad sfatuieste Guvernul sa introduca tichetele de vacanta pentru bugetari, masura care ar duce la cresterea numarului de turisti, cu 12-13%.

M. Murad: un arab, sef al Patronatelor din Turismul Romanesc.

”De vreo patru ani de zile avem crestere continua intre 7 si 10%. Si in acest an, daca se introduc voucherele de vacanta, sunt convins, va fi un lucru foarte important, va fi o crestere foarte mare, putem depasi 12-13%”, a spus Murad.

Bugetarii ar da navala pe litoral nu pentru ca le-ar face cu ochiul hotelurile(si preturile) detinute de controversatul om de afaceri, ci pentru ca nu au unde sa se duca: proiectul guvernamental ii obliga sa-si petreaca vacanta in Romania, cu un voucher de1.450 lei, suma estimata la finele anului trecut. Peste 90% din turistii care se bronzeaza pe plajele Marii Negre sunt romani, majoritatea cu venituri peste medie. Cei straini au ajuns sa ocoleasca litoralul autohton: hotelurile au tarife mai mari, comparativ cu tarile vecine, iar serviciile sunt de slaba calitate. Imperiul hotelier detinut de presedintele FPTR in majoritatea statiunilor si in Bucuresti(Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, Majestic, Perla, Forum si Phoenicia) este dedicat turistilor cu dare de mana, nu bugetarilor, chiar daca numarul acestora depaseste un milion de persoane.

Reales presedinte al FPTR, Mohammad Murad(supranumit si “printul litoralului romanesc”) are o avere estimata la 93 milioane de euro, a dezvoltat afaceri in turism, fast-food si constructii, dar a cochetat si cu mass media, incercand sa cumpere doua posturi de televiziune.

author avatar
Bogdan Borcea
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger