AcasăNewsUn kenyan ofera 50 de vaci, 70 de oi si 30 de...

Un kenyan ofera 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru mana fiicei lui Obama

Nu se stie cum va reactiona Ambasada SUA din Nairobi la ”targul” propus de Felix

Fiica cea mica a presedintelui SUA, Malia, i-a rapit inima tanarului avocat kenyan Felix Kiprono, care a decis s-o ceara oficial de nevasta. Deocamdata, Casa Alba nu a reactionat la propunerea ”schimbului” unei fete de 17 ani contra unei cirezi de vite.

Nu se stie cum va reactiona Ambasada SUA din Nairobi la ”targul” propus de Felix

Intr-un interviu acordat The Nairobian, Felix Kiprono spune ca s-a indragostit de tanara Malia inca din 2008, cand aceasta nu avea decat zece ani. De atunci, afirma el, nu viseaza decat sa-i devina sotie, marturisind ca nu a avut nicio relatie de cand i-a promis fidelitate. ”Am vorbit cu familia mea si au promis ca ma ajuta” pentru a strange ”pretul” propus pentru tanara, a declarat Felix. Adica 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre, destinate lui Barack Obama in schimbul mainii fiicei sale.  ”Oamenii pot cred ca sunt interesat de banii familiei Obama, dar nu este cazul. Dragostea mea este reala”, a dat el asigurari, arata Le Figaro. Tanarul spera ca presedintele american o va aduce pe Malia cu el, in iulie, in timpul primei vizite pe care o face in Kenya, tara unde inca traieste bunica lui Obama.

”O voi invata sa mulga vacile”

Felix a precizat ca, in caz ca se va casatori cu Malia, cei doi vor duce o ”viata simpla”. ”O voi invata pe Malia sa mulga vacile, sa faca ”ugali” (un soi de mamaliga), sa prepare ”mursik” (lapte acru traditional), la fel ca toate femeile kalenjin”, a precizat amorezul, care a spus ca deja i-a scris presedintelui american. Pe de alta parte, istoria ar tine si de intentia The Nairobian de a mai da o lovitura mediatica, in conditiile in care publicatia este specializata in articole socante, cu priza la public, majoritatea cu teme sexuale. Istoria de amor dedicata fiicei lui Obama confirma regula fiind, iata, preluata de mass-media internationala.

 

author avatar
Tudor Borcea
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger