AcasăNewsUn judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în...

Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene. Ce l-a determinat să facă acest gest extrem

judecatorUn judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene. Ce l-a determinat să facă acest gest extrem

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești și-a injectat benzină în venă într-o tentativă de suicid. El a fost transportat la Spitalul Județean în stare foarte gravă, apoi transferat de urgență la Spitalul Floreasca din București, potrivit Jurnalul de Argeș.

Bărbatul era intubat şi ventilat mecanic, dar, din păcate, pentru el nu s-a mai putut face nimic. La kilometrul 44 al autostrăzii spre București, paramedicii au demarat procedurile de resuscitare, dar fără rezultat.

Gabriel Apostol era un judecător controversat, devenit cunoscut la o emisiune culinară

Potrivit presei locale, magistratul a fost cercetat, în trecut, „pentru atitudini nedemne și absențe nemotivate de la serviciu”. În urmă cu 8 ani, magistratul a fost reclamat la Inspecția Judiciară pentru „atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu față de colegi, celălalt personal al instanței sau al parchetului în care funcționează, inspectori judiciari, avocați, experți, martori, justițiabili ori reprezentanți ai altor instituții”.

Într-un scandal monstru, judecătorul a amenințat și scuipat polițiști și angajași ai unui supermarket, iar pe unul dintre ei l-a lovit cu mașina, fără a opri apoi să vadă dacă a pățit ceva. O altă reclamație se referea la „absenţa nemotivată de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanţei ori a parchetului”.

Judecătorul era un personaj controversat care participase la Master Chef. De asemenea, Gabriel Apostol își bătuse nevasta. „Cu soția suntem în relaţii acceptabile. Am avut o perioadă grea. Împăcarea e o chestie destul de complicată. Eu nu mai am încredere în ea de la chestia cu poliția. Nu te duci tu la poliție să faci plângere penală pentru două-trei palme, alea se puteau rezolva între noi“, transmitea bărbatul în direct la PRO TV.

Nu se știe momentan de ce judecătorul a ales să comită acest gest.

author avatar
Andreea Vlad
926 afisari

6 COMENTARII

  1. -injectat-benzina-in-vene-????????

    -in top ramane insa pedofilu auto-incendiat in poarta Ambasadei Russiei.

  2. Probabil un copil super-dotat, care nu a fost diagnosticat , tratat, probabil o copilarie nefericita.
    Atentie la copiii foarte destepti dar si foarte rebeli.

    • 5 oct. 2012 · Alcoolul pare sa fi avut un rol important in dosarul Cristinei Verona, jurnalista care si-a omorat mama, apoi s-a sinucis.

      6 iul. 2011 · Prietena Cristinei Verona, jurnalista Alison Mutler de la Associated … moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”.

      -Alison Mutler isi va bate cuie-n cap
      sau in lindik.

  3. Pe cine pun astia sa imparta dreptatea?? Asta dupa miscari si comportament era defect,dar de ce era lasat sa decida pt altii???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger