AcasăNewsUn joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Un joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Kingdom Death: Monster 1.5, este un joc destinat adultilor,  creat de Adam Poots, si a strans, pe platforma Kickstarter, peste 12 milioane de dolari, urcand pe locul patru in topul celor mai finantate proiecte.

Dupa 19 minute de la lansarea campaniei, Kingdom Death a adunat1 milion de dolari, depasind recordul stabilit de smartwatch-ul Pebble Time, care a ajuns la respectiva suma, dupa 49 de minute.

Jocul este format din figurine de plastic – eroi si monstrii, realizate in cele mai mici detalii, personaje intr-o lume post-apocaliptica, care sunt asamblate si pictate de utilizatori. Prima varianta a jocului(denumita Kingdom Death: Monster) a aparut in 2012 si a strans, de la peste 5000 de finantatori pe Kickstarter, 2 milioane de dolari.

Campania de finantare a actualei versiuni s-a incheiat la sfarsitul saptamanii, cand de la  peste 19.000 de persoane au fost stransi 12,4 milioane de dolari, mult peste asteptarile lui Adam Poots, care a vrut initial sa adune 100.000 de dolari doar pentru a demara proiectul.

In topul celor mai finantate proiecte pe platforma de crowdfunding Kickstarter, primele doua locuri sunt ocupate de smartwatch-ul Pebble Time, cu fonduri de  20,34 milioane de dolari si lada frigorifica portabila, Coolest Cooler, care a adunat de la peste 62.000 de persoane, 13,3 milioane de dolari.

author avatar
Bogdan Borcea
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger