AcasăNewsUn jandarm a doborat recordul national de flotari. Vezi cate a reusit...

Un jandarm a doborat recordul national de flotari. Vezi cate a reusit in 49 de minute – VIDEO

Un jandarm din Cluj, Adrian Petre, a reusit sa doboare recordul national de flotari, reusind sa doboare recordul anterior, stabilit de Doru Dorobat din Braila. In 49 de minute jandarmul a facut 1.419 flotari, cu 118 mai mult decat Dorobat.

Clujeanul a facut primele 480 de flotari  in 14 minute. Pentru a depasi recordul, Adrian a facut flotarile in mai multe serii, el avand dreptul si la pauze. La final, dupa 19 serii au fost numarate 1. 419 flotari.

Doru Dorabat, detinatorul recordului precedent, a fost si el prezent la Cluj pentru a-l sustine pe Adrian Petre.

„Eu nu am crezut ca am sa reusesc sa stabilesc un record national. Am facut acest lucru in scop caritabil. Mi-a fost greu pentru ca nu sunt sportiv de performanta si am fost mai putin disciplinat decat Adi”, a afirmat Dorabat, citat de citynews.ro.

Adrian Petre, plutonier major, este angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj si campion mondial la Sambo, castigatorul editiei din 2008. Totodata, jandarmul a castigat si numeroase competitii europene de judo ale politistilor si pompierilor. De flotari, insa, s-a apucat abia in luna noiembrie, si de atunci, zilnic, se antreneaza pentru a dobora recordul stabilit de brailean.

In fiecare dimineata, inainte de cafea, Adrian Petre, face aproximativ 300 de flotari, fiind indrumat de medicul echipei de fotbal CFR Cluj.

„Pentru a putea lasa in urma ta ceva cu adevarat frumos trebuie sa ai un stil de viata echilibrat, fara excese. Acelor asiatici de 50 de kilograme le este mult mai usor sa ajunga la atfel de recoduri. Eu am 81 de kilograme. Am slabit in ultimele doua-trei zile doua-trei kilograme pentru ca fiecare suta de grame conteaza la ceea ce vreau sa fac eu”, a declarat jandarmul.

Motivul pentru care plutonierul major a vrut sa doboare recordul a fost acela al atragerii de sponsori pentru a putea sa participe la competitiile internationale se Sambo si judo, din toamna acestui an.

[youtube]_Fngmb2xq8U[/youtube]

author avatar
Alina Costache
858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger