AcasăNewsUn italian A RAPIT o fetita din Bacau! Poveste de iubire sfarsita...

Un italian A RAPIT o fetita din Bacau! Poveste de iubire sfarsita tragic!

Un italian, care a rapit o fetita din Bacau, in varsta de numai 5 luni, a fost prins de politisti in celalalt capat al tarii, in Arad, barbatul pregatinduse sa treaca granita cu micuta.

Italianul in varsta de 34 de ani si iubita lui din Bacau, o tanara de 26 de ani, s-au despartit dupa o frumoasa poveste de iubire in urma careia s-a nascut si o minune de fetita, acum micuta avand cinci luni. Pentru ca nu a putut accepta ideea ca relatia lui cu romanca nu mai are niciun viitor, luni, barbatul a smuls pur si simplu copilul din bratele mamei si a fugit, scrie presa locala.

Marti dupa-amiaza, politistii l-au descoperit pe italian in zona garii din Arad, el pregatindu-se sa duca bebelusul, care are cetatenie italiana, in tara lui natala, acesta fiind si motivul pentru care barbatul s-a intors luni in Romania.

„Mama este cea care a rapit fetita si a adus-o in Romania. Corina (mama fetitei, n.r.) m-a acuzat de lucruri false, de violente, dar ea traia cu un barbat roman, au luat fetita si au fugit ilegal in Romania acum doua luni. In Italia avem proces pentru incredintarea acestui copil”, a spus barbatul, citat de rtv.

Potrivit declaratiilor reprezentantilor IPJ Arad, bebelusul este in stare buna. Dupa ce a fost alaptata micuta a fost internata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, unde va sta sub supravegherea medicilor pana cand femeia din Bacau va ajunge la Arad pentru a-si recupera copilul. Italianul va fi transportat la Bacau, unde va fi predat politiei.

author avatar
Alina Costache
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger