AcasăNewsUn interlop din Timişoara a distrus un BLOC la ora 5.30 dimineaţa....

Un interlop din Timişoara a distrus un BLOC la ora 5.30 dimineaţa. Speriaţi, locatarii au chemat Poliţia! (VIDEO)

Un interlop din Timişoara a distrus un BLOC la ora 5.30 dimineaţa. Speriaţi, locatarii au chemat Poliţia!

Barabas Giuseppe Ciprian, un interlop cunoscut din Timişoara, a făcut mare „show” într-un bloc, la ora 5.30 dimineaţa. În respectivul imobil lăcuieşte iubita lui.

Individul a distrus tot ce i-a stat în cale.

Maşina unui avocat, vandalizată

Plin de nervi, din motive numai de el şi, probabil, de iubita lui ştiute, individul a spart mai multe ghiveci cu flori, a smuls o cameră de supraveghere de pe hol și a lovit ușa de la unul dintre apartamente.

În blocul respectiv locuia fosta iubită a bărbatului cu pricina, dar și un celebru avocat. Mașina avocatului a fost și a vandalizată în urma incidentului.

Ne-am trezit într-un vacarm groaznic. Am auzit o bubuitură foarte puternică în ușă. Când am deschis ușa, individul era în acțiune. Portiera mașinii soției era zgâriată.

Am sunat la 112 și imediat au venit polițiștii de la secția 3. Individul est Barabas Giuseppe Ciprian, care are pe numele său condamnări pentru conducere fără permis, a fost cercetat de DIICOT pentru trafic de droguri, are mai multe ordine de protecție pe numele său. Iubita sa stă în bloc cu noi”, a declarat avocatul Călin Stăiculescu pentru presa locală.

Mai are condamnări la activ

Cu alte condamnări la activ, dar si cercetat și pentru trafic de droguri, bărbatul a fost săltat de polițiști după ce a provocat distrugeri, în blocul în care sta și iubita lui. Barbatul a spart ghivece cu flori și a smuls cablul unei camere de supraveghere.

„Azi-dimineață, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timișoara, un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc și a zgâriat o mașină, ce era parcată în fața blocului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care nu prezenta un comportament coerent”, a comunicat IPJ Timiș.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.322 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce frumos il incatuseaza politistii!!
    Daca era Militia…… Intai il bateam bine cu bastoanele de cauciuc si se urca frumos in masina. Adica in Aro. Noi nu glumeam cu d-astia care oricum nu existau. Ce sa vezi? El are drepturi!!!!!??? Dar oamenii aia in usa carora a dat cu box-ul cu piciorul si bata nu au?

  2. avem justitia care e in slujba infractorilor. Politia si procurorii isi fac treaba, din cauza judecatorilor corupti si nesatul avem toate relele in aceasta tara. Le da cu neexecutare, liberi la crime si furaciuni la toti infractorii.De ce credeti ca se bat ca disperatii pe medicina si facultatea de drept ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger