AcasăNewsUn incendiu puternic a facut prapad intr-un complex comercial (VIDEO)

Un incendiu puternic a facut prapad intr-un complex comercial (VIDEO)

Un complex a ars pana la temelii, duminica. Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat aproape doua ore sa stinga flacarile foarte puternice care au cuprins restaurantul si depozitul amenajate in interiorul constructiei. Un tanar pompier care participa la operatiunea de stingere a focului a fost ranit.

Apelul la numarul 112 anunta un incendiu violent ce a cuprins o cladire aflata in localitatea maramureseana Arinis. La locul incidentului au ajuns mai multe autospeciale, echipate pentru a stinge valvataia care degaja un fum dens. In timpul interventiei, unul dintre pompieri a cazut si s-a ranit la mana dreapta, taindu-se in bucatile de geamuri sparte in perimetrul cuprins de flacari. Acesta a fost preluat de catre echipajul unei ambulante sosite la locul nenorocirii si, dupa ce a primit primele ingrijiri, a fost dus la spital, conform actualmm.ro.

Interventia a fost una dificila, fiind vorba de un intreg complex afectat de foc si fum. In cele din urma, dupa peste doua ore de lupta cu valvataia, pompierii au reusit sa il lichideze si sa inlature orice urma de pericol. In urma dezastrului, proprietarul a ramas cu pagube insemnate. Deocamdata cauzele izbucnirii incendiului care a distrus in totalitate complexul din Arinis nu sunt cunoscute, insa specialistii urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat si ce anume a declansat prapadul.

Sursa foto: oradedolj.oradestiri.ro

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger