AcasăNewsUn incendiu puternic a distrus casa unei familii cu noua copii, langa...

Un incendiu puternic a distrus casa unei familii cu noua copii, langa Dej

Au trecut prin clipe de groaza, noaptea trecuta si au scapat in ultimul moment din calea pericolului. Casa lor, insa, nu a mai putut fi salvata, fiind mistuita de flacarile puternice.

Cei doi parinti si prichindeii lor, noua la numar – cel mai mic in varsta de 2 ani, cel mai mare de 15, se aflau in locuinta lor din localitatea Guga, situata in apropiere de Dej. Data fiind ora destul de tarzie, fiind trecut de miezul noptii, dormeau. Tatal copiilor a fost cel care a realizat ca imobilul este cuprins de flacari. A facut tot ce i-a stat in putinta sa-si salveze familia si a reusit sa-i scoata pe toti cei din casa, inainte ca flacarile sa inghita intreaga constructie, potrivit dejeanul.ro. Pompierii au fost chemati sa intervina pentru a stinge focul.

Interventia specialistilor a durat ore bune, insa, din pacate, odata valvataia lichidata, urmarile sunt greu de privit. Casa in care locuiau cele 11 suflete e distrusa. Motivele care au dus la declansarea dezastrului nu sunt deocamdata cunoscute, insa vor fi stabilite de specialisti.

Sursa foto: max-media.ro

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger