AcasăNewsUn incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în...

Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)

(sursa foto: Facebook)

A fost panică, duminică seară, în cartierul Rahova, din Bucureşti. Cea mai mare piaţă agro-alimentară din zonă a fost afectată de un incendiu. A luat foc un magazin Economat.

Martorii au văzut fum negru ieşind din interiorul pieţei, care era închisă, şi au sunat la pompieri.

Pompierii au lichidat incendiul

Mai multe autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să lichideze focarul înainte să se extindă. Totul ar fi pornit de la un aparat, iar ulterior au ars şi mai multe rafturi. Din fericire, nu au existat victime, iar pagubele produse sunt minore.

Au ars rafturi cu produse și case de marcat. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100mp.

Ce au anunţat pompierii

Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la un spațiu comercial de pe Șoseaua Alexandriei, din sectorul 5 al municipiului București. La sosirea primelor echipaje de intervenție se puteau observa degajări mari de fum din interiorul clădirii.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Au ars rafturi cu produse și case de marcat. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100mp. În momentul de față incendiul este localizat”, au declarat reprezentanții ISU.

A fost incendiu şi la Mogoşoaia

Pompierii au intervenit, în data de 2 mai, pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, fără pericol de extindere. Până în momentul de față nu au fost identificate victime.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp, fără pericol de extindere”, anunță ISU București-Ilfov.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și în sprijin un echipaj SABIF.

author avatar
Andrei Ștefan
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti!”
    Aceasta Piata este pe strada principala si singura din catunul lui Andrei Stefan, astfel circulatia a fost paralizata total in tot satul, iar marele ziarist nu a mai putut pleca spre ziar decat pe camp cu ajutorul unui tractor inchiriat de la un vecin cioban.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger