AcasăUn iluzionist britanic a traversat Tamisa mergand pe apa (VIDEO)

Un iluzionist britanic a traversat Tamisa mergand pe apa (VIDEO)

Performanta artistului, al carui nume de scena este Dynamo, a fost filmata pentru a fi difuzata in cadrul unui serial de magie, intitulat „Dynamo: Magician Impossible”.

Iluzionistul de numai 28 de ani, pe numele sau real Steve Frayne, a traversat fluviul prin fata Parlamentului din Londra. Nu a ajuns pe malul celalalt pentru ca a fost „pescuit” de o ambarcatie cu insemnele politiei fluviale. Totusi Daily Mail crede ca si aceasta facea parte din recuzita show-ului. Londonezii uluiti i-au privit numarul adunati gramada pe podul Westminster.

Dynamo si-a facut rapid un nume in lumea celebritatilor: l-a facut pe Matt Lucas sa leviteze in fata oamenilor care umpleau stadionul clubului Arsenal, sau a transformat bilete de loterie semnate in bani, in fata lui Robbie Williams, in timpul unei emisiuni la BBC, asa cum se vede in filmul de mai jos.

In serialul de magie al lui Dynamo vor participa ca invitati speciali campionul mondial de box Marvin Haye, rockerul Ian Brown sau starul pop Natalie Imbruglia. In primul episod va realiza deja celebrul sau numar de levitatie si va muta linia bronzului lasata de costumul de baie pe corpul unei fete.

In episoadele urmatoare sunt anuntate performante si mai uluitoare: introducerea unui telefon mobil intr-o sticla de bere, transformarea zapezii in diamante in Alpii austrieci sau invierea fluturilor dintr-un insectar.

[youtube]6qW-ig8PdZE[/youtube]