AcasăNewsUn hotel cu jungla-n el

Un hotel cu jungla-n el

Dubai demonstreaza inca odata ca imaginatia nu are limite in emiratul arab. Cunoscut pentru premiere mondiale si extravagante in materie de hoteluri, Dubai construieste acum primul hotel din lume cu padure tropicala pentru a reda senzatia din jungla.

Viitorul complex Rosemont Hotel & Residences (5 stele) va fi format din doua turnuri gemene de 47 de etaje, iar la baza lor, care fi comuna, se va afla padurea tropicala, care va fi amenajata pe 5 etaje si o suprafata de 7.000 de metri patrati. Pe langa padure, hotelul va avea o plaja si cascade artificiale, o piscina cu valuri, un acvariu imens si copaci care vor improspata aerul, fara sa fie umezeala.

Hotelul va mai avea o piscina cu baza transparenta care va fi construita la etajul 25, suspendata deasupra strazilor din Dubai si personal robotizat care sa preia bagajele clientilor. Aflat in apropiere de insula artificiala Palm Jumeirah, Rosemont Hotel va fi finalizat in2018, pe o suprafata de 13.000 metri patrati, dupa o investitie de 265 milioane euro (1,1 miliarde dirhami EAU). Hotelul, operat de Hilton Worldwide, va avea 450 de camere.

author avatar
Catalin Dumitrescu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger