AcasăNewsUn geniu al fizicii: in Mai 2018 incepe invazia extraterestrilor!

Un geniu al fizicii: in Mai 2018 incepe invazia extraterestrilor!

Futurologul american de origine japoneza Michio Kaku, cofondator al teoriei corzilor si profesor la catedra de fizica teoretica Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York, avertizeaza in legatura cu dezastrele care se vor pravali asupra omenirii in 2018.

In opinia lui, cea mai infioratoare dintre incercarile la care vor fi supusi locuitorii Terrei va fi invazia extraterestrilor. Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers: sfarsitul lunii mai. Atunci o supercivilizatie va pune stapanire pe Pamant. Futurologul ii indeamna pe toti sa se pregateasca de schimbari radicale in viitor. Intr-un interviu recent, expertul american a declarat ca “oamenii nu stiu ce ii asteapta! Noi am aflat ce se va intampla anul acesta. Unele guverne ale lumii sunt la curent, dar tac. Desi incearca sa calmeze spiritele desecretizand informatii privitoare la OZN-uri, nu este suficient. Aceste guverne depun eforturi pentru a tine situatia sub control. Dar nu am ajuns insa la nivelul de a intelege ce se intampla in Univers. Am putea resimti pe propria piele ceea ce, la timpul lor, tarile avansate au facut cu popoarele mai putin dezvoltate. Pamantenii s-ar putea trezi un trib inapoiat, ale carui pamanturi vor fi cucerite de o supercivilizatie. Este problema care va aparea in 2018. Ce va insemna asta nu stiu. Care sunt intentiile lor, nici asta nu stiu. Dar cu totii trebuie sa ne pregatim pentru ca totul se va schimba. Nu suntem singuri in Univers, este clar. Iar ei vin spre noi”, a lansat futurologul american.  De aceeasi parere este si fostul ministru canadian al apararii, parlamentarul Paul Hellyer. “Cucerirea Pamantului va incepe in 2018”, afirma el.

author avatar
Catalin Dumitrescu
13.404 afisari

6 COMENTARII

  1. Draga domnule cred ca iti intra apa pe la mansarda. Gradul de tehnologizarea a unei civilizatii datece sa aibe capacitatea de a ajunge material la noi e invers proportionala cu animalitatea ei. ASA A FACUT DUMNEZEU. Deci daca cineva e sau vine e atat de evoluat ca o sa treaca pe langa matale ca sfintii fara ca sa simti. Iar in cel maiprost caz o sa fie spirituali nu canibali… Nu mai speriati copii si mamele! Ce sa ne ia vinul ca in comediile frantuzasti mamaliga si pe tanti Tatoiu cat si pe tanti Madona ce tragedie.

    • …daca ar fi sa fie spirituali cei ce ne vor vizita in curand,ar fi bine,ar fi perfect, insa nu intotdeauna nivelul de tehnologizare este acelasi cu nivelul spiritual al acestor fiinte!!

      …aceste informatii nu sunt sperietori,ci au rolul de a ne trezi,fie si cu forta,acum in ultimul ceas,din somnul adanc in care se afla omenirea,sa mai citim un pic ce se intampla pe Terra si in jurul ei,nu sa ne curga ochii la televizor,dupa emisiuni si stiri care nu vor reflecta niciodata adevarul.

      http://aliatiiumanitatii.org/bun-venit/,va recomand sa incepeti cu asta ,de exemplu ,daca imi este permis!

  2. ,,Si vor aparea prooroci mincinosi”,un citat din testament ce se adevereste acum insa acesta prevesteste apropierea sfarsitului,care nici intr-un caz nu va fi ca urmare venirii extraterestrilor.In caz ca va exista civilizatii ce vor detine tehnologii atat de avansate incat sa poata ajunge la noi,nici intr-un caz nu vor fi cuceritori,doar sa ne studieze intrucat avansul ce l-ar avea,ar putea sa-i faca dependenti de energia universului si vor fi rudimentari ca pamantenii care sunt din nastere,egoisti,cuceritori si dusmani cu cei apropiati si asta,nu pentru lupta de supravetuire asa cum se sustine,ci,pentru putere si imbuibare.

  3. Pot să pun pariu că nu va fi nimic în mai și nici prea curând.Extratereștrii sunt deja aici și sunt teritoriali chiar cu cei care ar vrea să le strice planurile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger