AcasăNewsUn general in MAI si un sofer al unei masini de lux,...

Un general in MAI si un sofer al unei masini de lux, implicati intr-un SCANDAL!

O altercatie intre un general in MAI si un sofer al unui bolid de lux s-a sfarsit la Politie. Sambata dimineata, cei doi au fost implicati intr-un scandal, langa o bezinarie din zona Lujerului, din Bucuresti.

Dorel Gradinaru, seful Inspectoratului General de Aviatie din Ministerul de Interne s-a luat la harta cu un conducator auto din cauza unui loc de parcare. Cel care a sunat la 112 a fost generalul  in MAI.

Ei au fost dusi la sectia de politie, loc unde spiritele s-au mai calmat. Niciunul dintre ei nu au vrut sa depuna plangere.

Dupa incident, Dorel Gradinaru a avut o interventie telefonica la Romania TV si a povestit cum s-a intamplat totul: „Azi-dimineata la ora 5.30 eram in drum spre serviciu. Am plecat din benzinaria de la mall, m-am oprit la iesire si a venit un bolid care a intrat pe linia continua, a intrat pe contrasens si s-a oprit in fata mea. Mi-a zis sa plec de acolo ca e locul sau de parcare. Mi-a spus ca este fiul generalului Otelea – lucru care s-a dovedit fals – si o sa vad eu ce-o sa patesc”. In momentul in care generalul a chemat politia, tanarul a inceput sa planga si a spus ca nu vrea sa aiba probleme cu legea.

Generalul in MAI a spus ca nu a fost vorba despre o bataie asa cum s-a scris in presa. Singurul contact pe care l-au avut a fost in momentul in care acesta l-a tinut de brat pe tanarul in varsta de 25 de ani ca sa nu fuga pana a ajuns un echipaj de politie. Martorii cred ca baiatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: Captura RTV.

author avatar
Anca Murgoci
995 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger