AcasăNewsUn fotbalist de la Rapid implicat in Reteaua Gay

Un fotbalist de la Rapid implicat in Reteaua Gay

Doru Bratu, fundasul Rapidului

Numele fundasului stanga al Rapidului Doru Bratu apare in scandalul Retelei Gay, care se ocupa cu proxenetism, prostitutie masculina, inclusiv sex cu minori, scrie Evenimentul zilei.

Doru Bratu, fundasul Rapidului

Doru Bratu a fost imprumutat de-a lungul timpului la mai multe echipe din ligile inferioare. In sezonul trecut el a jucat la divizionara secunda Juventus Colentina. Colegii sai ai fost socati sa auda ce fel de cercuri frecventa Bratu.

„Am auzit ca n-a fost retinut si ca ar fi doar client al rețelei, nu «peste». Nu l-au arestat. Nimeni nu l-a banuit vreodata ca ar avea alta orientare sexuala. Nu stim daca se va intoarce la noi si cum va fi primit in vestiar. De fapt, nu stiu unde si-ar mai putea continua cariera, desi se auzise ceva si de FC Snagov. «Tiganu’» (n.r. – asta e porecla lui Bratu) era mai cochet ca femeile. Isi facea numai frizuri trasnite, tot felul de «creste». In rest, avea mereu grija sa fie epilat peste tot, pe piept, pe picioare. Se pensa mai des ca femeile. Dar nimic din toate astea nu ne-a dat de gandit ca ar fi homosexual. Multi fotbalisti merg des pe la saloanele de infrumusetare, dar nu inseamna ca sunt homosexuali. Doru Bratu nu a facut niciodata avansuri vreunui coechipier”, a declarat, sub protectia anonimatului, un coleg de la Juventus Colentina, pentru Evenimentul zilei.

In scandalul Retelei Gay sunt implicate peste 20 de persoane, printre care directorul de programe OTV Doru Iuga si cativa oameni de afaceri.

1.128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger