AcasăNewsUn fost manager de spital ajunge in instanta cu al patrulea dosar

Un fost manager de spital ajunge in instanta cu al patrulea dosar

Din postura de fost manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” din Constanta, Danut Capatana va ajunge in fata magistratilor de la Tribunalul din orasul de la malul marii, in cel de-al patrulea dosar in care a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie.

Este vorba despre o cauza in care anchetatorii constanteni il acuza pe Capatana de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in privinta incheierii, in iunie 2013, a unui contract cu o firma, despre care reprezentantii DNA au anuntat, intr-un comunicat, faptul ca ar fi fost „neprevazut in planul anual al achizitiilor publice – avand ca obiect prestarea unor servicii de consultanta pentru conventiile incheiate de spital cu casele de asigurari de sanatate, publice si private (pe o durata de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii de drept)”.

Acelasi fost manager al unitatii medicale a mai fost deferit justitiei in alte trei dosare in care set vizat de suspiciuni de coruptie, si anume in noiembrie 2014, precum si in vara si, respectiv toamna anului trecut.

sursa foto: replicaonline.ro

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger