AcasăNewsUn fost europarlamentar se declara decis sa dea in judecata Sky News

Un fost europarlamentar se declara decis sa dea in judecata Sky News

Un prim politician autohton hotarat sa ia atitudine in chestiunea reportajului care a starnit ample comentarii in tara, dar nu numai este Sebastian Bodu.

In asteptarea finalizarii anchetei in cazul reportajului realizat de o echipa a Sky News, in frunte cu Stewart Ramsay, in privinta asa-zisei grupari de traficanti de arme, politicianul care a facut parte, la un moment dat, din randul parlamentarilor europeni si-a anuntat intentia de a actiona in instanta postul britanic de televiziune. „Dau in judecata SkyNews. In Romania, pe legea romana. Asa ar trebui sa facem cu totii.”, a anuntat, sec, Bodu, intr-un scurt mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook.

Totodata, intr-o interventie la postul B1 TV, fostul sef al Fiscului, jurist de meserie, si-a motivat demersul prin faptul ca e de parere ca materialul respectiv „denigreaza cetatenii romani”, drept urmare si pe domnia sa. Bodu a anuntat, totodata, faptul ca va cere despagubirile pe care le va cere se ridica la suma de 100.000 de lei.

Cititi detalii despre subiect: Investigatie Sky News in Romania: traficanti de arme sau trafiCANCI?

60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger