AcasăNewsUn film contrafacut a ridicat lumea musulmana impotriva Americii

Un film contrafacut a ridicat lumea musulmana impotriva Americii

Patru americani, printre care si ambasadorul in Libia, Chris Stevens, au fost ucisi in atacul impotriva Consulatului american din Benghazi, Libia.

Ambasadele si consulatele americane din Egipt, Maroc, Yemen, Sudan, Banglades, sub tirul manifestantilor

Manifestatii violente, cu atacarea ambasadelor si consulatelor americane din Egipt, Maroc, Yemen, Sudan, Bangladesh si alte state musulmane au pus pe jar SUA.

Din nou pastorul Terry Jones si oitele fundamentaliste

Valul de ura impotriva americanilor il depasesete pe cel de anul trecut, cand pastorul american Terry Jones a dat foc unui Coran.

Si acum, tot acest pastor din Florida care pastoreste vreo 50 de „oite” fundamentalist-crestine intr-un orasel din Florida, este un sustinator al filmului „Inocenta musulmanilor”. Filmul il prezinta pe profetul Mahomed ca un barbat lasciv, homosexual si pedofil, „reteta de succes” pentru inflamarea musulmanilor. In lumea musulmana se scandeaza:„Moarte lui Obama, moarte americanilor”.

Regizorul filmului s-a dat israeliano-american

Povestea filmului demonstreaza ca acesta este produsul unei manipulari grosolane.

George, din filmul „Razboinicii desertului”, a „devenit” profetul Mahomed

Conform unei anchete CNN, regizorul filmului, un anume Sam Bacile, s-a dat drept cetatean cu dubla cetatenie, israeliana si americana, dar nu figureaza nicaieri cu acest nume „de imprumut”. El ar fi strans 5 milioane de dolari de la donatori evrei pentru a turna pelicula, dar calitatea indoielnica nu justifica „investitia”. Pe producatorul filmului, un crestin coopt stabilit in California, il cheama Nakoula Basseley (Nicola Bacily, altfel scris), de aceea se banuieste ca este „Sam Bacile”. Actorii care au jucat in film sunt socati de ceea ce vad in trailerul de 14 minute. Ei au fost angajati pentru filmul „Razboinicii desertului”. In timpul filmarilor personajul profetului Mohamed purta numele de George! Dupa incheierea filmarilor, scenele au fost modificate grosolan, fiind alte voci acolo unde apar alte nume ale personajelor.

author avatar
Adina Mutar
879 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger